ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

cseréptető, tetőcserép

TETŐFEDÉS

Legyen szó cseréptetőről, cseréplemezes tetőről, állókorcos tetőről, zsindely tetőről számunkra nem okoz akadályt. Mi elkészítjük Önnek és 100% Garanciát biztosítunk munkánkra.

BÁDOG KÉMÉNY

BÁDOGOZÁS

Szakembereink bármilyen bádogos munkát elkészítenek igény szerint. Ha ereszcsatornát, párkányzatot, összefolyót vagy bármi mást szeretne alapanyagtól függetlenül állunk rendelkezésre.

Ács munka

ÁCSMUNKÁK

Ács mestereink kiváló minőségű fából készítik el Önnek a tökéletes fafödémet, fedélszerkezetet, és egyéb fából készült terméket. Szükség esetén vállaljuk a teljes alapanyag beszerzést.

tető javítás

TETŐFELÚJÍTÁS

A tető nemcsak fedi az épületet, de véd is időjárás viszontagságaitól, állapota nagyban befolyásolja az épület élettartalmát. Beázás, szélkár esetén hívjon minket. Megjavítunk minden tetőt.

tető festés

TETŐFESTÉS

Tetőfestéshez szükséges először a a tetőtisztítás. Ezt követően kerül felvitelre a jó tapadóképességű, rugalmas bevonat, amely új színt és további 20-25 év élettartamot biztosít tetőnknek.

tető tisztítás

TETŐTISZTÍTÁS

Bármely tető tisztítását vállaljuk. A tetőnkön megtelepedett moha, alga vezeti a vizet ezáltal károsítva a tetőnket, beázást okozhat. A tisztítás nagynyomású mosóberendezéssel történik.

tetőfedés cseréppel

CSEREPES TETŐFEDÉS

Hagyományos tetőfedési forma, kis elemekből áll, ezért egyedi és nagyon tagolt tetőknél is alkalmazható. Nagyon tartós.

Lemez tető

CSEREPES LEMEZEK

Egyre népszerűbb tetőfedési anyag. Elérhető árú, kis súlyú és rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. 

ÁLLÓKORCOS TETŐFEDÉS

ÁLLÓKORCOS TETŐFEDÉS

Ez a tetőfedési módszer alegmodernebb, jelentősen befolyásolja házunk esztétikusságát. Tulajdonságai azonosak a cserepeslemezével.

Bitumenes tetőszigetelés

BITUMENES TETŐSZIGETELÉS

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a tetők hő -és vízszigetelése terén. Tetőszigetelés során vállalkozásunk külőnféle modern technológiákat alkalmaz odafigyelve a minőségre.

ereszcsatorna szerelés

ERESZCSATORNA SZERELÉS

Háza homlokzata esztétikus lesz, ha toldásnélküli alumínium ereszcsatornával díszíti, mivel az ereszeket rejtett felerősítő vasakkal rögzítjük, így a tartóvasak kívülről nem láthatók.

ereszcsatorna tisztítás

ERESZCSATORNA TISZTÍTÁS

Fém csatornák esetén problémát okozhat a savas eső, madár ürülék stb. így idővel korrodálódhat és megindul a csöpögés. Megelőzésképp érdemes átvizsgáltatni a csapadékelvezető rendszereket.

palatető felújítása

PALATETŐ FELÚJÍTÁSA

PALATETŐ BONTÁS

VESZÉLYES HULLADÉK BONTÁSA

sITT SZÁLLÍTÁS

VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSA

Ácsmunka, Fa tetőszerkezet

TETŐSZERKEZET ÉPÍTÉS

KOCSIBEÁLLÓ ÉPÍTÉS

KOCSIBEÁLLÓ ÉPÍTÉS

TERASZ ÉPÍTÉS

TERASZ ÉPÍTÉS

Kérjen díjmentes árajánlatot!

Kérjen visszahívást!
Szakembereink rövid időn belül visszahívják Önt.
Az ország egész területén díjmentes a kiszállás és az állapotfelmérés.