Szolgáltatások

Tetőfedés

Tetőfedés

Legyen szó cseréptetőről, cseréplemezes tetőről, állókorcos tetőről, zsindely tetőről számunkra nem okoz akadályt. Mi elkészítjük Önnek és 100% Garanciát biztosítunk munkánkra.

Bádogozás

Bádogozás

Szakembereink bármilyen bádogos munkát elkészítenek igény szerint. Ha ereszcsatornát, párkányzatot, összefolyót vagy bármi mást szeretne alapanyagtól függetlenül állunk rendelkezésre.

Ácsmunkák

Ács mestereink kiváló minőségű fából készítik el Önnek a tökéletes fafödémet, fedélszerkezetet, és egyéb fából készült terméket. Szükség esetén vállaljuk a teljes alapanyag beszerzést.

Tetőszigetelés

Nagy gyakorlattal rendelkezünk a tetők hő -és vízszigetelése terén. Tetőszigetelés során vállalkozásunk külőnféle modern technológiákat alkalmaz odafigyelve a minőségre.

Tetőfestés

Tetőfestéshez szükséges először a a tetőtisztítás. Ezt követően kerül felvitelre a jó tapadóképességű, rugalmas bevonat, amely új színt és további 20-25 év élettartamot biztosít tetőnknek.

Tetőtisztítás

Bármely tető tisztítását vállaljuk. A tetőnkön megtelepedett moha, alga vezeti a vizet ezáltal károsítva a tetőnket, beázást okozhat. A tisztítás nagynyomású mosóberendezéssel történik.

Cserepes tetőfedés

Hagyományos tetőfedési forma, kis elemekből áll, ezért egyedi és nagyon tagolt tetőknél is alkalmazható. Nagyon tartós.

Cserepes lemezek

Egyre népszerűbb tetőfedési anyag. Elérhető árú, kis súlyú és rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben.

Állókorcos tetőfedés

Ez a tetőfedési módszer alegmodernebb, jelentősen befolyásolja házunk esztétikusságát. Tulajdonságai azonosak a cserepeslemezével.

Tetőfelújítás

A tető nemcsak fedi az épületet, de véd is időjárás viszontagságaitól, állapota nagyban befolyásolja az épület élettartalmát. Beázás, szélkár esetén hívjon minket. Megjavítunk minden tetőt.

Ereszcsatorna szerelés

Háza homlokzata esztétikus lesz, ha toldásnélküli alumínium ereszcsatornával díszíti, mivel az ereszeket rejtett felerősítő vasakkal rögzítjük, így a tartóvasak kívülről nem láthatók.

Ereszcsatorna tisztítás

Fém csatornák esetén problémát okozhat a savas eső, madár ürülék stb. így idővel korrodálódhat és megindul a csöpögés. Megelőzésképp érdemes átvizsgáltatni a csapadékelvezető rendszereket.

Palatető felújítása

Veszélyes hulladék bontása

Veszélyes hulladék elszállítása

Tetőszerkezet építés

Kocsibeálló építés

Terasz építés